четвер, 20 жовтня 2022 р.

Подарунки нашим Захисникам

#Подарункизахисникам #ДякуємоВАМ
Ми сильні, коли єдині! Протягом минулого тижня всі учні, вчителі та батьки долучилися до акції «Подарунки нашим захисникам». Було зібрано, посортовано та запаковано купу смаколиків (цукерки, батончики, чай, кава, каші, вермішель швидкого приготування тощо), теплі шкарпетки та предмети гігієни для наших воїнів. Пакунки передали на передову.
Крім того, придбано та передано: плівку для бліндажів, бензопили ланцюгові та інші устаткування необхідні для наших котиків на фронті.
Вражає те, з якою швидкістю всі дорослі та діти долучилися до акції. Дітки дуже старалися підняти настрій захисникам та захисницям, принесли купу листівок зі словами вдячності та закликами пошвидше повертатися. Ми розуміємо, як сильно зараз їм потрібна наша підтримка та вдячні за кожну хвилину вільного життя. Сподіваємося, що наші подарунки допоможуть у боротьбі з ворогом та викличуть посмішки на обличчях непереможних захисників та захисниць України.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тепло для наших Героїв

Окопні свічки від НВК№26 вже зігрівають наших героїчних котиків на фронті. Бійці 121 бригади подякували за допомогу. Ми вдячні дітям, батька...