пʼятниця, 14 жовтня 2022 р.

Вітаємо наших воїнів зі святом!

#ДякуємоЗСУ
З Днем захисників та захисниць України! Незважаючи на труднощі, які нам приготував ворог, ми – єдині у прагненні перемогти та підтримати наших воїнів! У НВК№26 пройшов насичений Тиждень патріотичного виховання. Учні 1-11 класів обговорили цінності, за які борються захисники та захисниці у російсько-українській війні, а саме: незалежність та територіальну цілісність, волю, соборність, гідність України та українців. 
Разом з тим, були підготовлені тематичні та книжкові виставки, які можна відвідати у нашому закладі та в Центральній міській бібліотеці ім. В.Панченка.
Діти 3-4 та 5-8 класів вклали всю свою вдячність у виготовленні вітальних листівок, а учні 6-В класу вирішили підготувати гарне відео-привітання.
Крім того, всі діти закладу приєдналися до приготування подарунків для наших захисників та захисниць, але про це трішки згодом…
За цей тиждень діти зрозуміли: українські воїни для нас – герої, які борються за наше майбутнє. Будемо вдячними їм за наше сьогодні!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Тепло для наших Героїв

Окопні свічки від НВК№26 вже зігрівають наших героїчних котиків на фронті. Бійці 121 бригади подякували за допомогу. Ми вдячні дітям, батька...