пʼятниця, 23 вересня 2022 р.

Їдеш у путь - обережним будь!

Дитина почуває себе у безпеці лише тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій ситуації. Навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент їх майбутнього безпечного життя. У НВК №26 пройшов Тиждень знань безпеки дорожнього руху, метою якого було залучення дітей до вивчення та дотримання безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті. У рамках Тижня у всіх класах були організовані різноманітні тематичні заходи: бесіди, вікторини, ігри тощо.
Учні 1-4 класів взяли участь у створенні онлайн-галереї малюнків "Мій друг - дорожній рух!", на яких показали важливість безпечної поведінки на дорозі.
Для учнів 5-11 класів було організовано фотоконкурс "Ми за безпеку дорожнього руху". Метою було поширення правил безпеки дорожнього руху та виховання дорожньої культури серед дітей та дорослих. Найкращі фото підготували учень 5-Б класу Татчин Ілля та учениця 8-Г класу Штун Вікторія.
Всі проведені заходи сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тепло для наших Героїв

Окопні свічки від НВК№26 вже зігрівають наших героїчних котиків на фронті. Бійці 121 бригади подякували за допомогу. Ми вдячні дітям, батька...