четвер, 15 вересня 2022 р.

Ми - за здоровий спосіб життя!

Такі різні, але об’єднанні спільною жагою до спорту! У НВК №26 пройшов Олімпійський тиждень. Проведено різноманітні заходи спрямованні на пропаганду здорового способу життя.
Зокрема учні 1-11 класів брали участь у створенні фотоколажу «Ні дня без спорту!» та показали, наскільки важливим для них є здоровий спосіб життя. Була проведена руханка «Ми з України» із учнями початкових класів. Діти в захваті вчили та виконували рухи під патріотичну пісню. Серед учнів 5-9 класів були проведені бесіди «Важливість спорту у нашому житті» з метою збагатити знання про види спорту, їх особливості та значення.
Організовано відео-конкурс на кращу ранкову зарядку «Я здоров’я бережу» серед учнів 5-9 класів. Перемогла у конкурсі Кальядт Вікторія учениця 6-Б класу. Найактивнішими учасниками Тижня були учні: 5-А, 5-Б, 5-Г, 6-А, 6-Б та 9-А класів.
Протягом Тижня класні керівники 1-4 класів провели уроки «Ми – юні олімпійці!», на яких діти більше дізнались інформації про олімпійські ігри, розвивали свою кмітливість, спритність та рухливість.
Ми намагаємося заохотити якомога більше дітей до занять фізичною культурою і спортом, щоб вони відмовлялися від шкідливих звичок та зростали здоровими.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тепло для наших Героїв

Окопні свічки від НВК№26 вже зігрівають наших героїчних котиків на фронті. Бійці 121 бригади подякували за допомогу. Ми вдячні дітям, батька...